Commandé avant 17 heures = mise à feu demain ! 🚚

Over ons

Let’s Get Drunk is een drankspel. Gemaakt door jongeren, voor jongeren.

De meeste drankspellen beginnen na een aantal keer spelen te vervelen, daarom beschik je in dit drankspel over meer dan 80 unieke kaarten! Hierdoor zal het spel elke keer weer anders zijn.

Let’s Get Drunk is een Engelstalig spel. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld buitenlandse studenten ook meedoen. Daarnaast kun je het spel hierdoor ook gemakkelijk op vakantie meenemen en het daar spelen met mensen van alle nationaliteiten.

Benieuwd naar het verhaal achter Let’s Get Drunk? Lees hieronder verder!

Hoe Let’s Get Drunk is ontstaan:

Op een donderdagavond is een groep studenten drankspelletjes aan het spelen, voordat zij op stap gaan. Na de zoveelste keer Beerpong, Bussen, Flip Cup, Jenga, Kingscup en Vikingen te hebben gespeeld willen zij graag een nieuw drankspel spelen. Een drankspel dat anders is dan alle andere drankspellen, iets dat je met zijn tweeën op een relaxavond kan spelen, op verjaardagen kan doen of mee kan nemen naar de kroeg. Hier begint het verhaal van Let’s Get Drunk.

De volgende middag, chillend in de zon, steken de studenten onder het genot van een biertje de koppen bij elkaar. Ze komen tot de conclusie dat het een drankspel moet worden dat niet lastig te spelen is en waar iedereen op ieder moment aan mee kan doen of mee kan stoppen.

Na enkele weken hebben de studenten in totaal 50 opdrachten verzonnen en organiseren zij een avond voor vrienden om het spel te testen. Ze schrijven de opdrachten op stukjes papier en leggen deze in het midden van de tafel. Iedereen is direct ontzettend enthousiast over het spel en na een paar uur hebben ze alle kaarten gehad. De vrienden koen met een aantal tips en bedenken zelf nóg een aantal opdrachten.

In de daaropvolgende weken wordt het spel uitgebreid en geperfectioneerd. Bij de eerste druk worden er 100 stuks door een lokale drukker geprint. Nadat deze eerste druk binnen twee weken uitverkocht is, worden er nog een aantal laatste aanpassingen verricht en wordt het spel op grote schaal geprint.

Op dit moment heeft Let’s Get Drunk meerdere prijzen op haar naam staan:

  • Beste drankspel van 2020 (Bol.com)
  • Genomineerd in de top 3 genomineerd voor leukste drankspellen voor studenten (1001 redenen)