Commandé avant 17 heures = mise à feu demain ! 🚚

Maak kennis met hét drankspel van dit moment - Let’s Get Drunk

Maak kennis met hét drankspel van dit moment - Let’s Get Drunk

Wij schatten de kans vrij klein in dat er iemand is die dit leest die nog nooit een drankspel heeft gespeeld. Een party spel is nu eenmaal dé manier om de band met je vrienden te versterken en om een leuke avond te hebben. Bij ons op de site ben je aan het juiste adres voor hét drankspel van dit moment: Let’s Get Drunk. Je hoeft geen genie te zijn om te raden wat het doel van dit spel is. Wil je er achter komen wat Let’s Get Drunk en wat de redenen zijn dat je zou moeten kiezen voor dit drankspel? Dan is het handig om snel verder te lezen, we laten het je in dit artikel namelijk allemaal zien!

Waarom zou je een drankspelletje doen?

Voordat we ingaan op Let’s Get Drunk is het van belang om even stil te staan bij de vraag waarom je eigenlijk een drankspel met je vrienden zou moeten doen. Veel mensen weten het niet, maar er zijn veel meer redenen om te kiezen voor een party spel dan je in eerste instantie zou denken. Het is echt niet zo dat een drankspel alleen maar bedoeld is om mensen snel lam te krijgen. Hieronder hebben we de belangrijkste voordeel van een leuk party spel voor je op een rijtje gezet.

  • Je kunt je hand oog coördinatie verbeteren

Jazeker, je hebt het goed gelezen. Het spelen van een drankspel kan ervoor zorgen dat je jouw hand oog coördinatie kunt verbeteren. Het is namelijk zo dat de meeste drankspelletjes wel draaien om een of andere beweging waarbij je hand oog coördinatie een belangrijk rol speelt. Of het nu gaat om Beerpong of om Let’s Get Drunk, je zal bepaalde bewegingen moeten maken. Hoe vaker je een specifiek party spel speelt, hoe beter je hierin zal worden. Zo kan je met Let’s Get Drunk bijvoorbeeld leren hoe je een kaart op het puntje van je vinger moet laten balanceren. Lukt je dit dan heb je gelijk een leuk trucje om te laten zien op verjaardagen.

  • Het maakt het socializen een stuk eenvoudiger

Niet iedereen is een geboren extravert persoon die iedereen zomaar aanspreekt tijdens een feestje. Dit hoeft gelukkig ook niet, met een beetje alcohol wordt namelijk iedereen vanzelf wat losser. Alcohol zorgt er immers voor dat je minder remmingen hebt. Dit maakt het vervolgens makkelijker om het gesprek aan te gaan met anderen. Door te kiezen voor een leuk drankspel zal ook jij in staat zijn om het socializen net even wat makkelijker te maken. Na afloop van het spel zal iedereen in een goede bui zijn en kan het feestje pas echt beginnen.

  • Je kunt de strijd aangaan met je vrienden

Laten we eerlijk zijn, nagenoeg iedereen vindt het leuk om te winnen. Dit is bij het spelen van een party spel dan ook niet anders. Door de strijd aan te gaan met je vrienden zal je tijdens het spelen pas echt je best doen. Dit is een stuk leuker dan in een rondje zitten, na een tijdje heb je al die verhalen al voor de derde keer gehoord. Alleen door de concurrentie aan te gaan en door jouw vrienden uit te dagen zal je scherp blijven tijdens het indrinken. Zoals we straks zullen laten zien is dit met Let’s Get Drunk een fluitje van een cent.

  • Iedereen wordt tegelijkertijd dronken

Een drankspel waarbij niemand dronken wordt is natuurlijk niet echt een drankspel. Maar een groot voordeel van een drankspel is dat iedereen op ongeveer hetzelfde moment dronken wordt, tenzij iemand natuurlijk heel veel pech heeft bij het spelen. Wanneer je geen party spel speelt tijdens jouw feestje is de kans groot dat iedereen op een ander dronken niveau zal komen. De een wacht met drinken tot het einde van de avond, de ander giet zich veel te snel vol en ligt al binnen een paar uur uitgeteld op de bank. Kies je voor een drankspel dan heb je dit probleem niet. Iedereen doet mee en iedereen gaat op hetzelfde moment drinken.

Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen dat het leuk is om een drankspel te spelen met je vrienden, maar het bovenstaande geeft je een goed beeld van wat je kunt verwachten. Het spreekt natuurlijk voor zich dat een drankspel ook gewoon gezellig is om te doen. Mensen die denken dat het alleen maar draait om zo snel mogelijk dronken worden hebben een verkeerd beeld bij de drankspellen. Een drankspel is juist hét leukste moment van de avond. Dit is de tijd waaraan je de meeste herinneringen overhoudt.

Dé keuze van dit moment - Let’s Get Drunk

Het is dus zeker geen verkeerd idee om jouw feestje aan te laten vangen met een leuk drankspel. Ben je de standaard spellen beu dan is het tijd voor iets anders. Met Let’s Get Drunk weet je zeker dat je en uniek drankspel in handen hebt wat ontzettend leuk is om te spelen. In tegenstelling tot andere spellen is het met Let’s Get Drunk mogelijk om voor een lange tijd te spelen, zonder dat het gaat vervelen. Er zitten namelijk 88 verschillende kaarten in de verpakking. Daar komt bij dat Let’s Get Drunk in het Engels is gemaakt. Dit maakt het ook voor alle internationale studenten mogelijk om hiermee aan de slag te gaan. Ook is het zo dat je het spel hierdoor makkelijker mee kunt nemen op vakantie, zo kan je ook op vakantie de tijd van je leven hebben.

De totstandkoming van Let’s Get Drunk

Je vraagt je wellicht af hoe De totstandkoming van Let’s Get Drunk is ontstaan. Dit party spel is uitgevonden door studenten die zelf maar al te vaak meededen met drankspelletjes. Zij waren het alleen beu om de standaard spelletjes te doen. Na een tijdje beginnen deze nu eenmaal erg saai te worden. Het was tijd om eens iets nieuws te proberen. Zo gezegd zo gedaan. Deze groep vrienden had het idee om allerlei opdrachten op een briefje te schrijven en om deze in het midden van de tafel te leggen. Vervolgens werden alle opdrachten uitgevoerd, totdat ze allemaal op waren. Dit gouden idee hebben ze geperfectioneerd en uitgebreid. Het spel bleek een succes te zijn, het drankspel heeft namelijk de prijs ‘Beste drankspel van 2020’ van Bol gekregen. Ook zijn ze genomineerd in de top 3 genomineerd voor leukste drankspellen voor studenten.

Hoe werkt Let’s Get Drunk eigenlijk?

Goed, je weet nu wat het spel is en waar het vandaan komt. Maar hoe werkt Let’s Get Drunk nu eigenlijk vraag je je af? Het principe achter dit spel is eigenlijk ontzettend eenvoudig, je hoeft namelijk alleen maar te doen wat er op het kaartje staat. Ieder kaartje heeft een speciale opdracht. Deze opdracht kan echt van alles zijn, dit maakt het spel dan ook zo leuk. Zo kan het zijn dat je moet drinken als je een iPhone hebt, maar het kan ook zijn dat iedereen die zijn ellebogen op tafel heeft een shot moet nemen. Doordat je niet weet wat er komt zal je iedere keer voor een verrassing komen te staan. Iedereen zit met spanning te wachten tot degene die aan de beurt is de kaart omdraait om voor te lezen.

Heb je pech dan zal je aardig wat opdrachten moeten doen. Heb je daarentegen geluk dan kom je er goed vanaf. Tenminste, dit zou je denken. Alleen zou het Let’s Get Drunk niet zijn als je jouw vrienden op het verkeerde been kunt zetten. Het is namelijk mogelijk om je vrienden te verraden en om te stemmen op een bepaalde opdracht. Op die manier zorg je ervoor dat je jouw vrienden kunt uitdagen bij het spelen. Een beetje competitie is noodzakelijk voor een leuk spel. Je kunt Let’s Get Drunk spelen met een grote groep, maar het is ook mogelijk om dit party spel met een klein gezelschap uit te proberen. Mocht je wat meer te weten willen komen over de uitleg van het spel dan kan je op onze site een handige video vinden die je even kunt bekijken.

Bestel vandaag nog het leukste party spel

Door vandaag nog te kiezen voor Let’s Get Drunk zal ook jij in staat zijn om een ontzettend leuke avond te beleven. Door de strijd aan te gaan en door de leuke opdrachten uit te voeren weet je zeker dat je jouw avond met een lach zal beginnen en eindigen (als je nog niet vroegtijdig gestopt bent natuurlijk). Hier op de site kun je overigens nog veel meer informatie vinden over ons party spel. Heb je vragen over ons drankspel Let’s Get Drunk dan is het altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. Ons team staat namelijk klaar om je te helpen!